martes, 20 de octubre de 2009

Altafulla salta a la petita pantalla



Altafulla ha estat en els últims mesos l'escenari del rodatge de diverses produccions audiovisuals de considerable rellevància. L'encant dels seus racons ha fet decidir els responsables d'aquests projectes a portar la vila a la petita pantalla. D'una banda amb un videoclip del Club Super 3, i de l'altra amb la sèrie "Punta Escarlata", que la cadena Cuatro estrenarà la propera temporada.

El barri marítim d'Altafulla va acollir fins el passat 14 d'octubre i durant dues setmanes el rodatge dels exteriors d'una nova producció de Cuatro, "Punta Escarlata". La sèrie, produïda per Globomedia i dirigida per Pablo Barrera, s'ambienta en un poble costaner on se succeeixen assassinats i esdeveniments misteriosos relacionats amb fenòmens paranormals. Curiosament, l'argument de la sèrie encaixa a la perfecció amb la tradició de bruixeria, màgia i misteri de la vila. A més, un dels seus protagonistes és el de sobres conegut al poble Carles Francino ("Ventdelplà", "Hospital Central"), ja que hi estiueja habitualment.

Carles Francino i Antonio Hortelano protagonitzen "Punta Escarlata"

En el rodatge van participar-hi entre 30 i 40 altafullencs per dia com a extres, que van aguantar estoïcament les llargues jornades de gravació, en alguns casos superiors a les 10 hores. Tot i l'expectació generada per la sèrie, malauradament cal remarcar la decepció que alguns dels participants es van endur. Segons la Laura i en Dani, "era un caos, et donaven ordres contradictòries contínuament i després et cridaven si t'equivocaves", "em van arribar a empentar" o "hi va haver gent que va marxar cansada de les seves impertinències", un tracte que cap col·laborador hauria de rebre tot i l'estrès que tots sabem comporta un rodatge, i menys cobrant uns 35€ per dia.

D'altra banda, no és la primera vegada que Altafulla apareix en pantalla. Els responsables del conegut Club Super 3 de Telvisió de Catalunya van escollir la vila per gravar el videoclip de la cançó "El millor dels estius" la passada temporada. En el vídeo apareixen carrers i carrerons de la vila closa i, un cop més, el barri marítim. Aquesta producció, juntament amb "Punta Escarlata", ajuda a projectar la imatge del poble i a donar-lo a conèixer més enllà dels límits del Tarragonès.

"El millor dels estius", Club Super 3

No hay comentarios:

Publicar un comentario