sábado, 31 de octubre de 2009

Les bruixes atemoreixen la Castanyera

La tradicional Castanyada va quedar un any més eclipsada pel Halloween ahir a la vila. Durant la jornada es van realitzar diverses activitats relacionades amb aquesta festivitat i organitzades pel Punt d'Informació Juvenil d'Altafulla (PIJ). A més, el proper dia 7 de novembre es realitzarà una sortida a Port Aventura per continuar celebrant la tenebrosa festa.

No van ser pocs els que durant el dia d'ahir van passar pel local del PIJ d'Atafulla per realitzar alguna de les activitats que l'associació proposava. Entre històries de por, pel·lícules de terror i festes de disfresses, entre d'altres, els assistents es van oblidar per una estona de la Castanyera, els panellets i els moniatos per submergir-se en la celebració de la nit dels morts vivents. Cal remarcar el taller de maquillatge, que va tenir especial èxit i va omplir l'Era de l'Esteve de monstres i morts vivents.

Per completar la celebració, el PIJ organitza per segon any consecutiu una sortida a Port Aventura per als valents que vulguin anar a passar una jornada de por amb les activitats que el parc organitza cada any. Els interessats poden posar-se en contacte amb el PIJ a trucant al 977 652 468 (Pregunteu per Sandra!) o passant per l'Era de l'Esteve de dilluns a divendres de 10 a 13h. del matí.

Tot i que Altafulla és un poble amb tradició de bruixes que encaixa força amb la celebració del Halloween, des d'aquí m'agradaria aprofitar per convidar als lectors a reflexionar sobre l'auge de festes forànies com aquesta en detriment de les nostres pròpies celebracions populars.




No hay comentarios:

Publicar un comentario