miércoles, 25 de noviembre de 2009

El segon Altafarra reuneix més de 600 assistents

La segona edició de l’Altafarra, el festival de música eclèctica d’Altafulla, va omplir de gom a gom el casal La Violeta el passat dissabte. Tot i els contratemps i handicaps que comporta l'organització d'un esdeveniment d'aquestes característiques, van ser molts els que van assistir al festival atrets per un cartell de qualitat i de gran varietat musical. El col•lectiu 'Altafulla is not Benidorm', organitzador de la trobada, valora positivament aquesta edició i continua treballant amb empenta pel seu objectiu de dinamitzar la vida dels joves de la vila.

El segon Altafarra va batre l'assistència de la primera edició amb un públic que va superar les 600 persones, segons l'organització. El grup de rock Puerta 104 va ser l'encarregat d'obrir fo
c, seguit de la música indie-pop dels tarragonins Febrero. El grup que més entusiasme va despertar va ser Mighty toxic boy, que va reunir durant l'estona que va tocar el major nombre d'assistents de la nit: "Són bons, originals, creatius, tenen un bon directe i presència dalt de l'escenari. Sonen molt bé!", deia el Marc, bateria del grup altafullenc A line above the sea. Van concloure el festival el local DJ Smiley i DJ Omar.

El grup Puerta 104 durant la seva actuació al casal La Violeta | N.S.

Tot i l'èxit final, l'Altafarra va haver de competir amb alguns elements no previstos com el partit del Barça contra l'Athletic de Bilbao, que va fer que els concerts comencessin més tard de l'esperat, o la falta d'entusiasme dels assistents en alguns punts de la nit: "Ens estranya que força gent comencés a marxar relativament aviat ja que tampoc hi ha molta més oferta als voltants. Costa molt motivar a la gent!", deia en Nico, membre de l'organització. A més, altres factors com l'època de l'any en què es celebra o el desconeixement de molts dels grups tot i la seva qualitat musical, van fer que el festival no tingués un èxit encara més gran.

La valoració de l'organització, el col•lectiu 'Altafulla is not Benidorm', valora positivament aquesta edició tot i que amb matisos: "Per a nosaltres obtenir més públic que l'any passat ja és tot un èxit. No obstant, després d'haver-nos esforçat tant en la promoció no hem rebut tot el públic que esperàvem. Potser vam ser massa optimistes amb les nostres possibilitats" . Tot i això l'associació, formada per joves d'Altafulla i d'altres de Barcelona que estiuegen al municipi, asseguren que segueixen "completament il•lusionats" amb l'Altafarra i que continuaran treballant per dinamitzar la vida del jovent del poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario