martes, 10 de noviembre de 2009

Sant Martí blaugrana

La Festa Major de Sant Martí va arrencar el passat divendres amb un aire blaugrana. Lluís Cañellas, president de la Penya Barcelonista de la vila, va ser l'encarregat d'oficiar el pregó amb motiu de la celebració del 20è aniversari de la penya. A més, els altafullencs més afeccionats al futbol van poder contemplar les tres copes que l'equip de Guardiola va aconseguir la temporada passada en una recepció a la Casa de la Vila. La jornada va finalitzar amb un sopar on van assistir-hi més de 80 altafullencs barcelonistes.

El pregó que cada novembre dóna el tret de sortida als actes de la Festa Major va estar marcat enguany per la melancolia i el sentiment blaugrana del seu pregoner. Com a president de la Penya Barcelonista d'Altafulla, Lluís Cañellas va mostrar la seva satisfacció per l'evolució positiva de la penya a la vila en els últims temps així com pels resultats del club la darrera temporada: "Estic ben segur que el suport dels altafullencs estava a les cames de Messi en cada un dels seus gols!" Des de la Plaça del Pou, Cañellas també va recordar amb nostàlgia la seva joventut a la vila i el simbolisme que aquest punt neuràlgic del municipi va tenir per a ell: "Els meus primers records d'infantesa van ser en aquesta plaça. Aquí és on vam aprendre les primeres coses de la vida, les més importants"


L'alcalde Josep Maria Gené amb un afeccionat i les copes


Els protagonistes de la jornada, però, van ser sens dubte els tres trofeus conquerits pel Futbol Club Barcelona: Lliga, Copa i Champions. Acompanyats pel directiu del club Xavier Bagués, van ser objecte d'una recepció a la sala de plens de l'Ajuntament, on van acudir nombrosos afeccionats i curiosos durant tota la tarda. Els més petits es van mostrar especialment entusiasmats, com en Xavier, que tot uniformat amb la indumentària de l'equip preguntava: "si me les enduc a casa vindrà l'Iniesta a buscar-les?"



Xavier Bagués també va assistir al sopar de la Penya


La jornada va acabar amb un sopar de la Penya Barcelonista d'Altafulla acompanyats per Xavier Bagués i l'alcalde al restaurant La Torreta. Van assistir-hi més de 80 persones i el pastís no va faltar a la celebració. En acabar, els joves de la vila van prendre el relleu amb la traca, novetat d'enguany, i el ja popular correbars per diferents bars del municipi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario